Lekkere inspiratie op veggie kookworkshops

Lekkere inspiratie op veggie kookworkshops

EVA
geschreven door EVAlaatst aangepast op 25/03/2016
EVA organiseert in het Veggiehuis in Gent en in andere steden in Vlaanderen regelmatig kookworkshops. Kookworkshops waarin iedereen zijn gading zal vinden, of je nu een absolute beginner bent, op zoek bent naar meer inspiratie of graag wat meer veganistisch wilt koken.
EVA vzw veggie vegan kookworkshops

Wil je graag meer plantaardig leren koken? Dan ben je bij EVA aan het juiste adres!
EVA organiseert regelmatig kookworkshops, hier kan je alvast even de sfeer opsnuiven.

 

In onze kalender kan je zelf een datum kiezen die voor jou past, de inschrijvingen zijn al volop bezig dus reserveer tijdig je plaatsje.

EVA biedt drie verschillende kookworkshops aan:

Donderdag Veggiedag Kookworkshop
Ben je een absolute beginner? Dan is de Donderdag Veggiedagworkshop beslist iets voor jou. Je leert er met de vegetarische producten uit de supermarkt werken en krijgt heel wat praktische tips om thuis zelf aan de slag te gaan. Dankzij deze workshop zal het eenvoudiger zijn om af en toe een lekkere vegetarische maaltijd op tafel te toveren voor jou en je gezin.

Kookworkshop Verder met Veggie
In deze kookworkshop gaan we een stapje verder dan de Donderdag Veggiedagworkshop. Dit is vegetarisch koken 2.0. We geven je inspiratie om creatiever om te gaan met groenten, peulvruchten en basisproducten zoals tofu, tempeh en seitan. Je leert verschillende inspirerende gerechten klaarmaken en krijgt ook wat uitleg over de gezondheidsaspecten van vegetarische voeding.

Kookworkshop 'Veganize it'
Meer plantaardig eten betekent ook minder kaas, melk en eieren in je maaltijd. Gelukkig zijn de mogelijkheden om zonder zuivel te koken eindeloos. Je leert met plantaardige melk en room werken, maakt kennis met ingrediënten zoals miso en gistvlokken en ontdekt hoe je eieren kan vervangen in gebak en andere bereidingen.

Wil je graag een kookworkshop voor je bedrijf of organisatie? Neem dan contact op met Melanie op melanie@evavzw.be

Lees ook het artikel 'Dit ontdekten we tijdens de workshop veganistisch koken'