Zaterdag start De Bioweek met 170 activiteiten

Zaterdag start De Bioweek met 170 activiteiten

Lotte Bio
geschreven door Lotte Biolaatst aangepast op 02/06/2015
Een bedrijf starten en vitaal houden is geen koud kunstje in deze tijden. Al zeker niet in de landbouw. En toch gaan ze ervoor! Hoe doen bioboeren het? En biologische chocolademakers, koffiebranders, winkeliers?
Bioboerin Geertje Stoffels is één van de acht gezichten van De Bioweek
Bioboerin Geertje: 'Met bio investeer ik in onze toekomst'

De Bioweek van BioForum Vlaanderen brengt het verhaal van acht ondernemers die kiezen voor bio. Ze investeren in onze toekomst omdat hun producten goed zijn voor het milieu en onze gezondheid. Bovendien zijn ze diervriendelijk. De slogan van deze Bioweek is daarom 'Met bio investeer ik onze toekomst!'

In heel Vlaanderen openen meer dan honderd bedrijven met bio de deuren, voor meer dan 170 activiteiten en 60 promotie-acties. Maak leuke uitstapjes naar boerderijen, verwerkende bedrijven en winkels.De Bioweek geeft de kans om de biosector zelf te ontdekken, van 6 tot 14 juni 2015 in heel Vlaanderen. Met hulp van de Bioweek website en het Bioweek programmaboekje beleef je een verrassende week met meer dan 170 activiteiten om uit te kiezen! Ook zijn er meer dan 70 promotie-acties en 90 prijzen te winnen. We mogen dus gerust spreken over een recordeditie!

Je kan gemakkelijk en snel opzoeken wat er bij jou in de buurt te doen is.
www.bioweek.be

We kijken uit naar jouw bezoek!
Het Bioweek-team