Doe mee aan actie-onderzoek rond repareerbaarheid

Doe mee aan actie-onderzoek rond repareerbaarheid

Netwerk Bewust Verbruiken vzw
geschreven door Netwerk Bewust Verbruiken vzwlaatst aangepast op 17/07/2018
Print Friendly and PDF
Laat jij jouw kapotte spullen repareren? Met dit onderzoek wil Netwerk Bewust Verbruiken de knelpunten en drempels in kaart brengen die je als consument of reparateur ervaart wanneer je iets wilt (laten) repareren. Meedoen is eenvoudig en vergt een minimale tijdsinspanning.
© Yves Coussement

Onderzoek repareerbaarheid van kapotte spullen

Vanaf oktober 2018 lanceert Netwerk Bewust Verbruiken met steun van Vlaanderen Circulair een grootschalig actie-onderzoek over repareerbaarheid. We gaan 2 jaar lang samen met reparateurs, gebruikers, producten en beleidsmakers op zoek naar de drempels en hefbomen op vlak van repareerbaarheid. We formuleren aanbevelingen over hoe we kunnen komen tot duurzame producten met een lagere milieu-impact.

Voor dit project hebben we jouw hulp nodig. We zoeken gebruikers die af te toe informatie willen geven over hun inspanningen (of remmingen) op vlak van reparaties, en ook reparateurs en doe-het-zelvers, die specifieke producten willen testen op hun repareerbaarheid en duurzaamheid. Heb je interesse om mee te doen?  Aarzel dan niet om dit formulier in te vullen. Dankjewel!

 

 

Print Friendly and PDF