Feestbanket in Scandinavische stijl

Feestbanket in Scandinavische stijl

EVA
geschreven door EVAlaatst aangepast op 23/01/2014
Print Friendly and PDF
Op zoek naar inspirerende feestreceptjes? Veggiechef Philippe Van den Bulck stelde voor EVA een volledig plantaardig feestmenu samen, geïnspireerd op de Scandinavische keuken. Presenteer de gerechten in grote schalen op een feestelijke tafel, en smullen maar!
Foto Roos Mestdagh
Scandinavisch veggie buffet

Hier vind je de recepten voor:

- Gepekelde aubergines
- Zoete aardappel ‘Hasselback’ met ‘zure room’ en veenbessen
- Rodekoolsalade
- Warme salade met aardse groenten
- Risgrynspudding

Je kunt dit menu nog uitbreiden met je favoriete veggie worstjes of balletjes, fijngesneden plakjes Faux Gras, seitan in mosterdsaus, gevulde groenekoolpakketjes met groene linzen en champignons, bietjessalade en gepekelde komkommer. Afsluiten doe je met een glaasje Glögg (gekruide wijn) en Pepperkake (speculaasjes).

Smaklig!

 

Ontvang het EVA Magazine

Het EVA Magazine verschijnt driemaandelijks en staat boordevol lekkere veggie receptjes, shop- en restauranttips, boeidende interviews en voedingstips. Wil je het EVA Magazine ontvangen? Lid worden van EVA kan hier.

Print Friendly and PDF