Filmvoorstelling Demain

De film Demain neemt je mee op een reis naar positieve alternatieven voor het klimaatprobleem. Regisseurs Cyril Dion en Mélanie Laurent reizen de wereld af op zoek naar initiatieven die duurzaamheid op de kaart zetten. Laat je inspireren!

De film Demain geeft je een inspiratieboost om te streven naar een duurzame wereld. Regisseursduo Cyril Dion en Mélanie Laurent gaan op zoek naar duurzame en positieve alternatieven in 10 verschillende landen. Ze ontmoetten pioniers die landbouw, energie, economie, democratie en onderwijs heruitvinden. Door positieve en concrete initiatieven samen te brengen, ontdekken ze hoe de wereld van morgen er zou kunnen uit zien.

Filmvoorstelling op de Simplify Life Inspiratiedag - Proef het duurzaam en eenvoudige leven

Praktische info

  • Van 11u tot 13u
  • Schrijf je in voor de films, inspiratieshow en workshops aan de infostand, vanaf 10u op de dag zelf. Plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je op tijd in.

Koop je ticket voor de Simplify Life Inspiratiedag

Demain wordt vertoond op de Simplify Life Inspiratiedag op 12 februari in CC De Ploter in Ternat. Een dagticket kost 5€ (gratis voor kinderen onder de 8 jaar).

*** Wegens overweldigend succes is de voorverkoop van de tickets stopgezet. Je kan nog steeds een kaartje aan de kassa kopen: hou er rekening mee dat sommige workshops volzet kunnen zijn, maar geen nood: er is vanalles te beleven op de dag zelf: filmvoorstellingen, inspiratieshow en inspiratiemarkt! ***

Ontdek het volledige programma van de Simplify Life Inspiratiedag hier.

 

Met het project Simplify Life zet Netwerk Bewust Verbruiken de voordelen van een eenvoudig en duurzaam leven in kijker. Laat je inspireren op www.simplifylife.be, een project in samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant.