Getest: 30 days wardrobe challenge

Getest: 30 days wardrobe challenge

Netwerk Bewust Verbruiken vzw
geschreven door Netwerk Bewust Verbruiken vzwlaatst aangepast op 07/05/2020
B.right lanceert de #30dayswardrobechallenge. Lobke en Ester van Netwerk Bewust Verbruiken testen het voor je uit

De jongste weken krijgen we via social media heel wat "challenges" voorgeschoteld. Maar deze #30dayswardrobechallenge, gelanceerd door Bie Noé van B.right willen we graag warm aanbevelen. Omdat jij een overzichtelijke kleerkast verdient met kleren die je bewust kiest en waar je zorg voor draagt. 

Kleerkast anders bekijken

Je hebt het vast ook al geprobeerd: je kleerkast opruimen. Misschien al meermaals. Je blijft vaak opruimen zonder duurzaam resultaat. De kleerkast groeit telkens weer aan en sommige kleren liggen meer stof te vangen dan iets anders. Want zoals iedereen draag je vooral de favoriete stuks.

Tijd om daar verandering in te brengen en onze kleerkast anders te bekijken. De 30 days wardrobe challenge van B.Right die start op zaterdag 9 mei 2020, vormt alvast een goede aanzet. De challenge daagt ons uit om het potentieel van onze kleerkast te herontdekken. De belofte? Via basisopdrachten en tips een slimme kleerkast creëren, het verhaal van je kleren leren kennen, kleren met respect leren behandelen, je bewust worden over de kleuren die bij jou passen...

Bij Netwerk Bewust Verbruiken zijn we erg benieuwd naar deze 30 Days Wardrobe Challenge van B.Right. Projectmedewerker Lobke en stagiair Ester gaan de uitdaging aan. Ester: “Persoonlijk hoop ik dat ik zo mijn eeuwige strijd met m’n kleerkast kan staken. Ik sta dagelijks vertwijfeld voor de kleerkast. Wat nu weer aantrekken? Ik word echt niet gelukkig van de vele kleren die ik amper draag." Lobke (foto onder): "Ik weet het, ik heb veel kleren. Meer dan ik durf toe te geven. Ik heb zelfs nog een kast. Spullen weggooien doe ik zelden."

Doe mee!

Schrijf je snel in voor de 30 days wardrobe challenge die start op zaterdag 9 mei 2020

Volg het op de voet

Hoe onze strijd met de kleerkast afloopt? We vertellen het zeker bij het einde van onze challenge. Ondertussen kun je onder de hashtag #30dayswardrobechallenge meevolgen.