Iedereen mee aan tafel met Hart Boven Hard

Iedereen mee aan tafel met Hart Boven Hard

Netwerk Bewust Verbruiken vzw
geschreven door Netwerk Bewust Verbruiken vzwlaatst aangepast op 11/05/2017
Print Friendly and PDF
Netwerk Bewust Verbruiken doet mee aan de Grote Parade van Hart Boven Hard op zondag 7 mei. Want ook wij vinden dat het tijd is voor een beleid dat investeert in een solidaire en duurzame samenleving. Daarom bouwen we mee aan de langste tafel ooit, en kloppen wij letterlijk samen op tafel. Zoek de Earth Warrior van Netwerk Bewust Verbruiken en loop met ons mee!
CC Netwerk Bewust Verbruiken

Iedereen mee aan tafel!

Een Grote Parade in de regen en ééntje in de zon. Twee jaar op rij brachten burgerbewegingen Hart boven Hard en Tout Autre Chose meer dan 20.000 mensen op straat voor een andere samenleving. De derde editie komt eraan. Ook Netwerk Bewust Verbruiken zal dit jaar opnieuw van de partij zijn. Het is -meer dan ooit- nodig!

De roofbouw op mens en natuur loopt uit de hand. Het beleid wuift de problemen van mensen weg en blokt inspraak af. De Trumps en Le Pens van deze wereld, ook hier bij ons, zijn uitwassen van een scheef systeem. De groeiende burgerbewegingen Hart boven Hard en Tout Autre Chose staan voor alternatieven.

Afspraak zondag 7 mei 2017 om 14u aan Brussel Noord

Kom op 7 mei massaal naar Brussel voor de 3de Grote Parade. We bouwen de langste tafel ooit.

Aan onze tafel is plek voor iedereen, ook voor elke droom rond ons klimaat, onze democratie, onze internationale handel, vrede, ... Wij laten ons niet uiteen spelen.

Laat ons samen op tafel kloppen

Voor een leefbare job voor ons allemaal; een serieuze herverdeling, multinationals en grote vermogens die eerlijk bijdragen; een open samenleving, die geen discriminatie tolereert en vluchtelingen beschermt; meer ruimte voor verbeelding, talentontwikke- ling en kritisch denken.

Loop mee met de Earth Warrior

Netwerk Bewust Verbruiken zal aanwezig zijn op de parade met de reuzin Earth Warrior. De reuzin deelt heerlijke vegan cupcakes van Eva vzw uit. Op de cupcakes vind je enkele standpunten van onze 46 lidorganisaties terug, want we werken allemaal aan een solidaire en duurzame samenleving. Zoek de Earth Warrior, proef de heerlijke vegan cupcakes, en loop met ons mee. 

Vervoeg de Earth Warrior op de hoek van de Koning Albert III-laan en de Simon Bolivarlaan bij Brussel-Noord.
Afspraak om 14u, maar wie wat later is kan tot 14u30 aansluiten.

-Afspraak zondag 7 mei 2017 om 14u aan Brussel Noord-

WWW.HARTBOVENHARD.BE

Hart Boven Hard
Print Friendly and PDF