Leer lekker en duurzaam koken bij Start2Cook Healthy

Leer lekker en duurzaam koken bij Start2Cook Healthy

placeholder
geschreven door Katy van der Schaft - Stroobantslaatst aangepast op 18/10/2016
Botel Ophoven organiseert een reeks workshops die gezond, duurzaam én lekker eten combineren.

In een tijd waarin er een groeiend besef is dat gezond eten erg belangrijk is voor onze gezondheid, gaan we op zoek naar gezonde én lekkere gerechten. Botel Ophoven organiseert een reeks van kookworkshops met een stukje theorie enerzijds, en veel lekkere praktijk anderzijds. Elke avond komt een ander thema aan bod. Telkens wordt er een hele maaltijd bereid. De workshops kunnen als geheel of afzonderlijk gevolgd worden.

Workshops

De introductie wordt verzorgd door Erica Rutten, voedingsdeskundige van FoodCon. De prakijk wordt begeleid door chef Katy Stroobants, met jarenlange ervaring in De Kombuis waarin gezond en duurzaam eten steeds centraal staat.

25/10     Laten we groenten en fruit eens de bovenhand geven
15/11     Een gezond gerecht met vlees en vis
13/12     Lekker vegetarisch
10/1       Een gezonde lunch, maaltijdsoep, kruiden en een aantal verrassende niet-alledaagse recepten

De kookworkshops vinden plaats in De Kombuis van Botel Ophoven.

Praktische informatie

€ 50,00 per avond of € 180,00 voor de hele reeks van 4 workshops.
De workshops gaan door telkens van 18 - 22.00 u
Inschrijven verplicht via info@botelophoven.be
Maximum 36 deelnemers

Meer informatie vind je via deze link.