Nieuw vrolijk tijdschrift voor moestuiniers

Nieuw vrolijk tijdschrift voor moestuiniers

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 28/02/2014
Moestuinieren, balkontuinieren, volkstuinieren... eigen groenten kweken is de laatste jaren aan een steile opmars bezig. Het nieuwe tijdschrift De Tuin op Tafel springt daar vrolijk op in, met elke drie maanden reportages, inspiratie, creatieve recepten en praktische tips rond zaaien, telen en oogsten.

Voor beginnende hobbyist-moestuiniers

De Tuin Op Tafel richt zich vooral naar beginnende hobbyist-moestuiniers. Het creatief vormgegeven magazine geeft antwoord op vragen als: Hoe kweek je spruitjes? Hoe bescherm je je oogst tegen wortelvlieg? Wanneer zaai je sla en hoe zie je dat de pompoenen oogstrijp zijn? Verder biedt het allerlei recepten voor makkelijke en creatieve maaltijden, ook met minder evidente groenten. Daarnaast lees je verhalen over medetuiniers, van professionele kwekers tot urban gardeners.

Jonge hoofdredacteur

Hoofdredacteur en gezicht van het magazine is de 23-jarige Angelo Dorny. Hij volgde een opleiding Agrarische Tuinbouw in de tuinbouwschool van Kortrijk, en is al enkele jaren bekend van het VTM-programma De Keuken van Sofie en als auteur van drie tuinboeken.  De Uitgever van het magazine is Vipmedia Publishing & Services, dat diverse tuintijdschriften uitgeeft zoals Bloem & Plant, Tuinontwerp en LandIdee.

Meer lezen?

4 nummers kosten € 24,50. Je krijgt er de moestuinplanner '365 dagen ecologisch tuinieren' gratis bovenop. Meer info op de website van De Tuin Op Tafel. www.angelodorny.be is de mooie website van hoofdredacteur Aneglo. Daarop leert hij je onder andere hoe je vogelcupcakes maakt.

Ook gepost in: Voeding