REPAIR is THE FUTURE conferentie - uitgesteld

REPAIR is THE FUTURE conferentie - uitgesteld

Netwerk Bewust Verbruiken vzw
geschreven door Netwerk Bewust Verbruiken vzwlaatst aangepast op 13/03/2020
Vanwege het Coronavirus beslisten we de conferentie REPAIR is THE FUTURE (gepland op vrijdag 27 maart in Leuven) uit te stellen

De REPAIR is THE FUTURE conferentie, voorzien op 27 maart in Cera Leuven, wordt uitgesteld tot het najaar vanwege het Coronavirus. We promoten herstel, maar willen natuurlijk niemand (indirect) schade berokkenen. Beste partners, sprekers, deelnemers: we zijn dankbaar voor de goede samenwerking en de grote interesse. We communiceren zo snel mogelijk een nieuwe datum. Ondertussen: blijf gezond en draag zorg voor je naasten.

 

WAT IS DE REPAIR IS THE FUTURE CONFERENCE?

Om de transitie naar een duurzame, circulaire economie te maken, zijn investeringen in repareren en repareerbaarheid onontbeerlijk. De levensduur van producten verlengen is immers de meest efficiënte manier om ons gebruik van grondstoffen en onze afvalproductie te reduceren. Welke inspanningen zijn nodig om de repareerbaarheid van producten te verbeteren? Hoe versterken we de reparatiesector? Welke rol kunnen burgerverenigingen, herstellers, beleidsmakers, producenten, retailers... opnemen in dat verhaal? Die vragen beantwoorden we graag op de conferentie 'REPAIR is THE FUTURE'.

De conferentie koppelt onze bevindingen uit Het Grote Repareeronderzoek aan inzichten van experten circulaire economie en herstellen uit binnen- en buitenland. Het wordt een vooruitblik op de reparatiesector van de toekomst! 

 

 

PARTNERS