Repair & Share Fest 2017

Repair & Share Fest 2017

Netwerk Bewust Verbruiken vzw
geschreven door Netwerk Bewust Verbruiken vzwlaatst aangepast op 01/08/2017
Print Friendly and PDF
Op zaterdag 18 november organiseert Netwerk Bewust Verbruiken het Repair & Share Fest in Gent, een feest van repareren, maken en delen. Kom naar het Repair Café XXL, geefplein, aanstekelijke babbels en workshops op een unieke locatie in Gent! Partners: Gents Milieu Front en Stad Gent, Dienst Verbinden en Ontmoeten.
© Netwerk Bewust Verbruiken

De repareerbeweging groeit

Kom kennismaken met mensen en organisaties die zelf dingen maken, repareren en upcyclen. Ontdek hoe een Repair Café werkt en ontmoet reparateurs en creatievelingen uit heel Vlaanderen. Vind inspiratie bij de demonstraties en workshops, bewonder originele stands en geniet van de animatie, het lekkere eten en de unieke locatie!

Bezoek het Repair & Share Fest - een feest van maken, repareren en delen

Programma Repair & Share Fest 

* Meer info coming soon *

  • Repair Café XXL
  • Geefplein
  • Aanstekelijke babbels
  • Grote Repareer Battle
  • Workshops voor jong en oud
  • ...

Praktische info

Het Repair & Share Fest vindt plaats op zaterdag 18 november 2017, van 10u tot 18u. Op een unieke locatie: de oude stadsbibliotheek van Gent, nu tijdelijk ingevuld als NEST (Graaf van Vlaanderenplein 40 - 9000 Gent). Inkom is gratis.

Facebook Event -

 

www.wijrepareren.be

- Dit event wordt georganiseerd door Netwerk bewust Verbruiken, in samenwerking met Gents MilieuFront en Stad Gent (Dienst Verbinden en Ontmoeten) -

Print Friendly and PDF