Simplify Life

Simplify Life

Netwerk Bewust Verbruiken vzw
geschreven door Netwerk Bewust Verbruiken vzwlaatst aangepast op 17/05/2017
Print Friendly and PDF
Met het project Simplify Life zet Netwerk Bewust Verbruiken de voordelen en geneugten van een eenvoudiger leven in kijker.

Wat is Simplify Life?

Word je gelukkiger door altijd de nieuwste snufjes te kopen? Wil je overal en altijd aanwezig zijn? Of bezorgt al dat moeten je eerder stress en tijdsgebrek? Met het project Simplify Life zet Netwerk Bewust Verbruiken de voordelen en geneugten van een eenvoudiger leven in kijker. Laat je inspireren (of deel zelf je verhaal) en ontdek alles over delen, ruilen, repareren en upcycling.

Simplify Life zet de geneugten van eenvoudiger en duurzaam leven in de kijker

Simplify Life Inspiratiedag

Op 12 februari 2017 organiseerde Netwerk Bewust Verbruiken de Simplify Life Inspiratiedag, in samenwerking met Archeduc en CC De Ploter. Zo'n 400 mensen werden voor één dag ondergedompeld in het eenvoudige en duurzame leven. Er waren tal van DIY-workshops (natuurlijke cosmetica maken, leren fermenteren, permacultuur ontdekken, minimaliseren,...) en interessante sprekers (de Vlaamse Bouwmeester Leo Van Broeck, Steven Vromman van Labland, Eva de Groote, Joris Capenbergs van Waerbeke vzw en Barbara Janssens van Netwerk Bewust Verbruiken). Ontdek het volledige programma van deze inspiratiedag hier.

Simplify Life groeit

Netwerk Bewust Verbruiken werkt aan een Simplify Life-pakket, waarmee je als organisatie aan de slag kan om een event rond het thema Simplify Life te organiseren. Meer info volgt.

Meer info op www.simplifylife.be.

 

- Met het project Simplify Life zet Netwerk Bewust Verbruiken de voordelen en geneugten van een eenvoudiger leven in kijker. Laat je inspireren door de getuigenissen op www.simplifylife.be. Een project in samenwerking met Vlaams-Brabant klimaatneutraal -

Print Friendly and PDF