Simplify Life

Simplify Life

Netwerk Bewust Verbruiken vzw
geschreven door Netwerk Bewust Verbruiken vzwlaatst aangepast op 05/03/2019
Met het project Simplify Life zet Netwerk Bewust Verbruiken de voordelen en geneugten van een eenvoudiger leven in kijker.

Wat is Simplify Life?

Word je gelukkiger door de nieuwste snufjes te kopen? Wil je overal en altijd aanwezig zijn? Of bezorgt al dat moeten je eerder stress en tijdsgebrek? Met het project Simplify Life zet Netwerk Bewust Verbruiken de voordelen en geneugten van een eenvoudiger leven in kijker. Laat je inspireren (of deel zelf je verhaal) en ontdek alles over delen, ruilen, repareren en upcycling.

Simplify Life zet de geneugten van eenvoudiger en duurzaam leven in de kijker

Simplify Life Inspiratiedag

Op 12 februari 2017 organiseerde Netwerk Bewust Verbruiken een eerste editie van de Simplify Life Inspiratiedag, in samenwerking met Archeduc en CC De Ploter. Zo'n 400 mensen werden voor één dag ondergedompeld in het eenvoudige en duurzame leven. Er waren tal van DIY-workshops (natuurlijke cosmetica maken, leren fermenteren, permacultuur ontdekken, minimaliseren,...) en interessante sprekers (de Vlaamse Bouwmeester Leo Van Broeck, Steven Vromman van Labland, Eva de Groote, Joris Capenbergs van Waerbeke vzw en Barbara Janssens van Netwerk Bewust Verbruiken). Blik hier terug op het programma van de eerste inspiratiedag

Op zondag 19 mei 2019 organiseren CC De Ploter, Archeduc en Netwerk Bewust Verbruiken de tweede Simplify Life Inspiratiedag. Hier vind je het programma.

 

Met het project Simplify Life zet Netwerk Bewust Verbruiken de voordelen en geneugten van een eenvoudiger leven in kijker. Laat je inspireren door de getuigenissen op www.simplifylife.be. Een project in samenwerking met Vlaams-Brabant klimaatneutraal