Workshop Ecosmos: maak je eigen broodbeleg (kindvriendelijk)

Workshop Ecosmos: maak je eigen broodbeleg (kindvriendelijk)

Netwerk Bewust Verbruiken vzw
geschreven door Netwerk Bewust Verbruiken vzwlaatst aangepast op 16/02/2017
Milieuvriendelijk en gezond broodbeleg maken? Dat is voortaan een koud kunstje! In deze workshop toont Velt hoe je lekker kookt met verschillende ingrediënten uit de ecologische keuken.
© Yves Coussement / Netwerk Bewust Verbruiken

Ecosmos

Milieuvriendelijk en gezond broodbeleg maken? Dat is voortaan een koud kunstje! In deze workshop leer je hoe je lekker kookt met verschillende ingrediënten uit de ecologische keuken. Noten, zaden, peulvruchten, seizoengroenten en restjes vormen de basis van een ecosmos.

Deze workshop is geschikt voor kinderen.

Praktische info

  • Van 16u tot 17u30
  • Schrijf je in voor de workshop aan de infostand, vanaf 10u op de dag zelf. Plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je op tijd in.
  • Maximum 12 deelnemers

Koop je ticket voor de Simplify Life Inspiratiedag

Velt geeft deze workshop op de Simplify Life Inspiratiedag op 12 februari in CC De Ploter (Ternat). Een dagticket kost 5€ (gratis voor kinderen onder de 8 jaar).

*** Wegens overweldigend succes is de voorverkoop van de tickets stopgezet. Je kan nog steeds een kaartje aan de kassa kopen: hou er rekening mee dat sommige workshops volzet kunnen zijn, maar geen nood: er is vanalles te beleven op de dag zelf: filmvoorstellingen, inspiratieshow en inspiratiemarkt! ***

Ontdek het volledige programma van de Simplify Life Inspiratiedag hier.

 

Met het project Simplify Life zet Netwerk Bewust Verbruiken de voordelen van een eenvoudig en duurzaam leven in kijker. Laat je inspireren op www.simplifylife.be, een project in samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant.

© Yves Coussement / Netwerk Bewust Verbruiken