Workshop leer fermenteren

Workshop leer fermenteren

Netwerk Bewust Verbruiken vzw
geschreven door Netwerk Bewust Verbruiken vzwlaatst aangepast op 04/05/2020
Haal meer uit je groenten: leer groenten fermenteren en koken zonder afval met KVLV.
© Yves Coussement / Netwerk Bewust Verbruiken

Haal meer uit je groenten

Voedselverspilling kun je op allerlei manieren voorkomen. Verstandig bewaren bijvoorbeeld. Fermenteren was in het koelkastloze tijdperk dé manier om voedsel te verduurzamen. Goedkoop, eenvoudig, lekker en gezond. Zelf fermenteren is helemaal niet moeilijk. Christel Delen van KVLV toont je hoe je overvloedige groentenoogst op een duurzame manier bewaart. Bovendien maakt ze je wegwijs in het 'No waste cooking'. Want met aardappelschillen, wortelloof, broccolistelen of bloemkoolbladeren maak je in een wip de heerlijkste gerechten.

Praktische info

  • Van 16u tot 17u30
  • Schrijf je in voor de workshop aan de infostand, vanaf 10u op de dag zelf. Plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je op tijd in.
  • Maximum 20 deelnemers

Koop je ticket voor de Simplify Life Inspiratiedag

Christel Delen van KVLV geeft deze workshop op de Simplify Life Inspiratiedag op 12 februari in CC De Ploter (Ternat). Een dagticket kost 5€ (gratis voor kinderen onder de 8 jaar).

*** Wegens overweldigend succes is de voorverkoop van de tickets stopgezet. Je kan nog steeds een kaartje aan de kassa kopen: hou er rekening mee dat sommige workshops volzet kunnen zijn, maar geen nood: er is vanalles te beleven op de dag zelf: filmvoorstellingen, inspiratieshow en inspiratiemarkt! ***

Ontdek het volledige programma van de Simplify Life Inspiratiedag hier.

 

Met het project Simplify Life zet Netwerk Bewust Verbruiken de voordelen van een eenvoudig en duurzaam leven in kijker. Laat je inspireren op www.simplifylife.be, een project in samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant.

© Yves Coussement / Netwerk Bewust Verbruiken