Yogasessie

Yogasessie

Netwerk Bewust Verbruiken vzw
geschreven door Netwerk Bewust Verbruiken vzwlaatst aangepast op 09/02/2017
De ideale manier om even tot jezelf te komen is yoga. In deze workshop leer je eenvoudige yogatechnieken waarmee je thuis aan de slag kan gaan.

Simplify life? Simpelweg yoga!

Wil je je leven vereenvoudigen? Dan begin je uiteraard bij jezelf. Yoga is de ideale manier om te zoeken naar een evenwicht tussen lichaam en geest. In deze les geen ingewikkelde houdingen maar eenvoudige asana's, ademhalingsoefeningen en een luchtige meditatie. Deze workshop is zowel voor beginners als gevorderden.

Praktische info

  • Van 11u tot 12u30
  • Schrijf je in voor de workshop aan de infostand, vanaf 10u op de dag zelf. Plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je op tijd in.
  • Maximum 15 deelnemers
  • Breng een matje mee indien mogelijk

Koop je ticket voor de Simplify Life Inspiratiedag

Wendy Heymans geeft deze workshop op de Simplify Life Inspiratiedag op 12 februari in CC De Ploter (Ternat). Een dagticket kost 5€ (gratis voor kinderen onder de 8 jaar).

*** Wegens overweldigend succes is de voorverkoop van de tickets stopgezet. Je kan nog steeds een kaartje aan de kassa kopen: hou er rekening mee dat sommige workshops volzet kunnen zijn, maar geen nood: er is vanalles te beleven op de dag zelf: filmvoorstellingen, inspiratieshow en inspiratiemarkt! ***

Ontdek het volledige programma van de Simplify Life Inspiratiedag hier.

 

Met het project Simplify Life zet Netwerk Bewust Verbruiken de voordelen van een eenvoudig en duurzaam leven in kijker. Laat je inspireren op www.simplifylife.be, een project in samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant.