Dit zijn onze medewerkers

Benieuwd wie in het team van Netwerk Bewust Verbruiken zit?
Dit zijn onze enthousiaste medewerkers:

Barbara Janssens is coördinator van Netwerk Bewust Verbruiken. Samen met het team en de Raad van Bestuur zet ze de lijnen uit. Ze pioniert graag met nieuwe ideeën en projecten, liefst in samenwerkingsverband. Koffie, buiten zijn, natuur, engagement, capoeira en de fiets geven haar energie. Haar favoriete Simplify Life quote: “de belangrijkste dingen in het leven, zijn geen dingen”.
> barbara@bewustverbruiken.be

Eva van Velzen is projectmanager van de Babytheek en de Burgerschool. Ze werkt bewust niet fulltime om tijd door te brengen met kinderen, vrienden en buurtbewoners. Ze houdt van Zweden, Brussel, lekker eten, fietsen, lachen en af en toe heel hard huilen. Haar favoriete Simplify Life quote: “drukte is een keuze, er is moed voor nodig om minder te doen”.
> eva@bewustverbruiken.be

Rosalie Heens is projectmedewerker delen en repareren. Ze verbindt en ondersteunt de verschillende Repair Café's en deelinitiatieven en zoekt uit hoe ze nieuwe doelgroepen kunnen bereiken. Af en toe klimt ze op de barricaden voor het recht op repareren. Ook in haar vrije tijd blijft ze graag in beweging, door bergwandelingen te maken, te dansen en muziek te maken. Haar favoriete Simplify Life quote: “wees af en toe onbereikbaar”.
> rosalie@bewustverbruiken.be

Zonder Wendy Heymans geen administratie en financiën bij Netwerk Bewust Verbruiken. Yogini, masseuse, levensgenieter, keramiste in spe, natuurmens en optimist: dat is Wendy in een notendop. Haar favoriete Simplify Life quote: “doe wat je graag doet en doe het nu”.
> wendy@bewustverbruiken.be

Caroline Van Peteghem is verantwoordelijk voor communicatie en pers. Ze zorgt ervoor dat projecten een gezicht krijgen, dat je inspirerende artikels kunt lezen op de website of in de nieuwsbrief, dat onze ideeën en vraagstukken circuleren in de pers en op sociale media. Haar vrije uren gaan naar magazines en kranten lezen bij een pot thee, sporten, groenten oogsten en lekker koken met wat er is. Haar favoriete Simplify Life quote: “alles is te repareren (ook je fouten)”.
caroline@bewustverbruiken.be

 

Netwerk Bewust Verbruiken werkt nauw samen met Repair&Share. De medewerkers vormen één hecht team. De medewerkers van Repair&Share vzw zijn: 

Inez Louwagie, coördinator Repair&Share. Ze smeedt plannen, ontwikkelt projecten, organiseert events en houdt de boel in beweging. Thuis duikt ze het liefst in haar atelier om te schilderen en te tekenen. Van zodra alle wereldproblemen zijn opgelost, maakt ze daar graag haar fulltime bezigheid van. Dan publiceert ze haar bestseller-graphic novel :-) Haar favoriete Simplify Life quote: “het is jouw tijd, ga voor de essentie”.
> inez@repairshare.be

Aline Maigret is projectleider Sharepair voor Repair&Share.
> aline@repairshare.be