Eventpool: Share the fun, Share your ride

Eventpool: Share the fun, Share your ride

Taxistop
geschreven door Taxistoplaatst aangepast op 26/03/2014
Eventpool is een website van Taxistop waarop je partners vindt om te carpoolen naar events, zoals Gent Jazz, Tomorrowland, Pukkelpop en nog veel meer.
Eventpool
Eventpool

Muziekfestivals zetten al jarenlang in op een goed uitgebouwd aanbod openbaar vervoer, vaak via combi-tickets. De bussen en treinen hebben echter hun limieten. Om nog minder auto’s tot aan de festivals en concerten te laten komen, moet daarom gezocht worden naar het efficiënt inzetten van auto’s.

Samenrijden én Taxi-delen

Daarom lanceerde Taxistop Eventpool. Zo ontmoet je same souls niet enkel tijdens het concert, maar ook onderweg. Eventbezoekers vinden de toepassing op de site van de organisator, via een widget en i-frame. Last-minute kunnen ze gebruik maken van hun tablet of smartphone. Lukt het niet om een geschikte match te vinden, dan biedt Eventpool ook nog de suggestie om een taxi te delen.

Vertrouwen opbouwen

Om het vertrouwen tussen gebruikers op te bouwen, maakt Taxistop gebruik van externe facebook-profielen, interne mailboxen, en een ratingysyteem voor gebruikers. Zonder alle privégegevens prijs te geven, worden profielen heel persoonlijk en betrouwbaar. Eventpool bevat zo alle elementen van de meest innovatieve peer-to-peer-toepassingen. Dit zijn toepassingen waarbij gebruikers onderling informatie, diensten of materialen uitwisselen. 

Meer info: www.eventpool.be

Ook gepost in: Producten & diensten