Contact

contact adres Netwerk Bewust Verbruiken
Locatie Netwerk Bewust Verbruiken. Edinburgstraat 26 - 1050 Elsene

 
Wie contacteren?

Omdat we een klein team zijn - en vaak ergens ten velde - kan je ons niet altijd bereiken op kantoor. Krijg je ons niet te pakken via onderstaande nummers, probeer het dan ook eens per mail.

 
Adres en wegbeschrijving

  • Adres: Netwerk Bewust Verbruiken vzw - Mundo-B - Edinburgstraat 26 - 1050 Brussel
  • Te voet/per fiets: Vanaf de Naamse Poort neem je de Marsveldstraat en dan de eerste straat rechts, de Edinburgstraat.
  • Met de metro: Neem Metro lijn 2 en stap af aan Naamse Poort. Kies voor de uitgang Marsveldstraat. Sla diezelfde Marsveldstraat in en neem de eerste straat rechts, de Edinburgstraat.
  • Met de bus: Neem Bus 71 en stap af aan Naamse Poort. Sla de Waversesteenweg in en neem dan de eerste straat links, de Edinburgstraat.
  • Met de trein vanuit Brussel Centraal + stappen (20 min): Verlaat het centraal Station langs de achterzijde, en wandel de Kunstberg op richting Koningsplaats. Steek het plein over aan de rechterkant en volg de Naamsestraat tot aan de Waterloolaan (kleine ring). Je bent nu aan de Naamse Poort. Steek aan de linkerkant de straat over. Neem de straat links, de Marsveldstraat. Vervolgens neem je de eerste straat rechts, de Edinburgstraat. Je kan vanaf het station Brussel Centraal ook Bus 71 nemen (zie boven).
  • Met de trein vanuit Brussel Zuid + metro (10 min): Neem in Brussel Zuin metrolijn 2 richting Elisabeth. Stap af aan halte Naamse Poort. Kies uitgang Marsveldstraat. Sla diezelfde Marsveldstraat in en neem dan de eerste straat rechts, de Edinburgstraat.
  • Met de wagen: Mundo-B heeft geen private parkeerplaatsen. Betalend parkeren kan op straat, maar het aantal parkeerplaatsen is schaars. Er is o.a. een ondergrondse parkeergarage aan de Naamse Poort.

 
Vind ons op het web