KVLV-campagne 'Lang leve elektro!'

KVLV-campagne 'Lang leve elektro!'

KVLV Vrouwen met vaart
geschreven door KVLV Vrouwen met vaart laatst aangepast op 19/01/2017
De gemiddelde Belg verzamelt jaarlijks 22,4 kg elektronisch afval. Apparaten gaan te snel stuk en belanden vaak te snel op de afvalberg. Het is lastig en duur om ze te repareren of om vervangende onderdelen te vinden. Defecte apparaten zijn daarom een grote ergernis voor de consument. Ze hebben de reflex om kapotte toestellen meteen te vervangen door een nieuw. Hoog tijd dat we dat samen, consument én producent, aanpakken. Met de campagne 'Lang leve elektro' wil KVLV, Vrouwen met vaart tonen dat het ook anders kan. We gaan op zoek naar ‘langlevende’ elektrische toestellen en hun eigenaar.
KVLV-campagne: Lang leve elektro!
© Carl Vandervoort

Heb jij zo'n toestel? Een elektrisch apparaat dat jou al vele jaren goede diensten bewijst of al menig reparatie doorstond? Laat het ons weten voor 30 september 2016! Bezorg ons een foto van jezelf mét het toestel en vertel er jouw verhaal bij. Misschien word jij de gelukkige winnaar van een van de mooie lang-leve-prijzen

Doe je mee? Schrijf je dan hier in. De deelnemers (met partner of een vriend(in)) nodigen we graag uit op de prijsuitreiking, 12 oktober 2016 om 9.30u in de Televil Kringwinkel te Vilvoorde. Minister Kris Peeters overhandigt er de prijzen aan de winnaars. Bekijk hier zeker eens de inzendingen van de deelnemers!

Hopelijk tot dan! 

Alle info vind je ook hier!