Verbroeder met je buurt met verhalen in het donker

Verbroeder met je buurt met verhalen in het donker

Els van Praet
geschreven door Els van Praetlaatst aangepast op 17/06/2016
Wie het licht uitdoet, is klaar voor een extra warme verhalenavond. Dit is het moment om terug te grijpen naar de gewoonten van voor er TV bestond. Of de stroom nu uit moet, of vrijwillig uit gaat ... Je kunt vertelster Els Van Praet inhuren om een verhaal te komen vertellen.
Els van Praet op storytellingfestival Amsterdam november 2014
Els van Praet op storytellingfestival Amsterdam november 2014

Wat waren de leukste momenten uit je jeugd? Ik dacht er een tijdje geleden over na en kwam terecht bij verstoppertje in het donker, buiten spelen onder de sterren en laat na bedtijd stiekem blijven doorpraten met mijn zus. In het donker is alles nét dat tikje spannender en kan iedereen vrijuit spreken en vertellen. En vertellen is wat ik kan aanbieden. Een spannend, hilarisch verhaal over … een familie met stroompanne. Hoor je al wat actualiteit doorschemeren? Dat kan, want naast een verhaal vertellen, kan ik je ook allerlei handige energietips meegeven over hoe je in de toekomst minder kan verbruiken in huis. In het artikel 'Maak van de brown out de warmste dag van het jaar’ stonden al heel wat tips hierover. 

Interesse in een vertelsessie?

Zin in een extra warme avond? Je kunt me inhuren om een verhaal te komen vertellen, bijvoorbeeld als je bijeenkomt met je buren tijdens een brown out. Mail me even en dan spreken we de voorwaarden af. Ideaal voor al wie tijdens een brown out met de buurt wil verbroederen. Eerst het ijs breken met een verhaal en daarna gezellig keuvelen en elkaar leren kennen.

Of de stroom nu uit moet, of vrijwillig uit gaat!