Workshop relaxatie voor een goede nachtrust

Workshop relaxatie voor een goede nachtrust

Netwerk Bewust Verbruiken vzw
geschreven door Netwerk Bewust Verbruiken vzwlaatst aangepast op 09/02/2017
Slecht slapen is voor de meeste van ons wel eens een probleem. Zolang het zich beperkt tot af en toe, is er meestal geen vuiltje aan de lucht. Als het echter langer duurt, krijgen we een tekort aan slaap en dat heeft een inwerking op onze gezondheid en welzijn. Er zijn een aantal praktische methoden om te ontspannen. Kom mee naar het relaxatie-uur en gun jezelf deze ontspanning.

Relaxatie voor het slapengaan

In deze workshop leer je op een directe, onverwacht eenvoudige manier ontspannen met Helena Willems. Helena is dans -en bewegingstherapeute en begeleidt individuen en groepen op hun weg naar een bewust en gezond leven.

Deze workshop is een praktische sessie waarin je met begeleiding een aantal ontspanningsmanieren gaat beleven. Je ervaart gronding, flexibiliteit en stevigheid in je lichaam. De technieken richten zich op het opheffen van spanningen en het vergroten van je adem- en lichaamsbewustzijn. Je gaat ook je gedachten verzetten en je maakt je hoofd vrij. Je leert ook hoe je in deze rust en ontspanning kan blijven. Je neemt een aantal tips mee die je thuis kan toepassen, voor het slapengaan of in je bed.

Relaxatie zorgt voor meer rust in het moment en rust in je leven.

Leer deze kleine technieken die je zelfs tijdens de dag in het moment kan inbouwen om te ontspannen, zo kan je je energiepeil behouden of terug opbouwen. Je bouwt een gezonde relatie tot jezelf en je welzijn op. Elke deelnemer wint aan ontspanning, zelfvertrouwen en zelfzorg.

Praktische info

  • Van 14u tot 15u30
  • Schrijf je in voor de workshop aan de infostand, vanaf 10u. op de dag zelf. Plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je op tijd in.
  • Maximum 15 deelnemers
  • Neem een matje en extra trui of dekentje mee.

Koop je ticket voor de Simplify Life Inspiratiedag

Helena Willems geeft deze workshop op de Simplify Life Inspiratiedag op 12 februari in CC De Ploter (Ternat). Een dagticket kost 5€ (gratis voor kinderen onder de 8 jaar).

*** Wegens overweldigend succes is de voorverkoop van de tickets stopgezet. Je kan nog steeds een kaartje aan de kassa kopen: hou er rekening mee dat sommige workshops volzet kunnen zijn, maar geen nood: er is vanalles te beleven op de dag zelf: filmvoorstellingen, inspiratieshow en inspiratiemarkt! ***

Ontdek het volledige programma van de Simplify Life Inspiratiedag hier.

 

Met het project Simplify Life zet Netwerk Bewust Verbruiken de voordelen van een eenvoudig en duurzaam leven in kijker. Laat je inspireren op www.simplifylife.be, een project in samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant.