Filmvoorstelling Minimalism: A documentary about the important things

Filmvoorstelling Minimalism: A documentary about the important things

Netwerk Bewust Verbruiken vzw
geschreven door Netwerk Bewust Verbruiken vzwlaatst aangepast op 09/02/2017
Beeld je een leven in met minder: minder spullen, minder rommel, minder stress,... Dat geeft meer tijd, meer toewijding en als allerbelangrijkste: meer geluk. De film Minimalism neemt een kijkje in het leven van mensen die geluk vinden in een leven met minder spullen.

Is jouw leven beter met minder spullen? De film 'Minimalism: A documentary about the important things' toont alle aspecten van een minimalistisch leven. De film neemt je mee in het dagelijkse leven van mensen die minimalisme toepassen in hun leven. Families, ondernemers, architecten, artiesten, journalisten, wetenschappers,... mensen met verschillende achtergronden geven je een kijkje in hun minimalistisch leven en hoe dat voor hun meer geluk brengt.

Less is more

Hoeveel spullen heb jij in huis liggen? En heb je die allemaal nodig? De consumptiemaatschappij draait op volle toeren. Mensen kopen vaak nieuwe spullen omdat het hen gelukkig maakt. Regisseur Matt D'Avella onderzoekt in deze film of spullen echt gelukkig maken, of is een leven met minder spullen echt de sleutel tot meer geluk?

Filmvoorstelling op de Simplify Life Inspiratiedag - Proef het duurzaam en eenvoudige leven

Praktische info

  • Van 16u30 tot 18u
  • Schrijf je in voor de films, inspiratieshow en workshops aan de infostand, vanaf 10u op de dag zelf. Plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je op tijd in.

Koop je ticket voor de Simplify Life Inspiratiedag

Deze film wordt vertoond op de Simplify Life Inspiratiedag op 12 februari in CC De Ploter in Ternat. Een dagticket kost 5€ (gratis voor kinderen onder de 8 jaar).

*** Wegens overweldigend succes is de voorverkoop van de tickets stopgezet. Je kan nog steeds een kaartje aan de kassa kopen: hou er rekening mee dat sommige workshops volzet kunnen zijn, maar geen nood: er is vanalles te beleven op de dag zelf: filmvoorstellingen, inspiratieshow en inspiratiemarkt! ***

Ontdek hier het volledige programma van de Simplify Life Inspiratiedag.

 

Met het project Simplify Life zet Netwerk Bewust Verbruiken de voordelen van een eenvoudig en duurzaam leven in kijker. Laat je inspireren op www.simplifylife.be, een project in samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant.