Workshop Mindful eten

Workshop Mindful eten

Netwerk Bewust Verbruiken vzw
geschreven door Netwerk Bewust Verbruiken vzwlaatst aangepast op 21/05/2020
Genieten van eten geeft een geluksgevoel. Maar wat als je niet met volle teugen kan genieten van je maaltijd? In deze workshop doe je een aantal mindfulnessoefeningen en wat proefexperimenten zodat je de smaak te pakken krijgt!

Genieten van eten geeft een geluksgevoel. Maar wat als je niet met volle teugen kan genieten van je maaltijd? En komt je honger enkel vanuit je maag? Door met aandacht te eten en al je zintuigen te laten 'proeven', zal je merken dat eten meer voldoening geeft.

Tijdens deze workshop leer je hoe eten een positieve beleving kan zijn waar je intens van kan genieten. Je ontdekt de voordelen van mindfulness, en gaat zo vanzelf minder eten. Je krijgt ook suggesties mee om thuis aan de slag te gaan. Zo wordt eten een moment voor jezelf om lekker te genieten met al je zintuigen.

Tijdens deze workshop leer je hoe eten een positieve beleving kan zijn waar je intens van kan genieten

In deze workshop doe je een aantal mindfulnessoefeningen en wat proefexperimenten zodat je de smaak te pakken krijgt.

Praktische info

  • Van 11u tot 12u30
  • Schrijf je in voor de workshop aan de infostand, vanaf 10u op de dag zelf. Plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je op tijd in.
  • Maximum 20 deelnemers

Koop je ticket voor de Simplify Life Inspiratiedag

Annehieke Bryan van Go4vitality geeft deze workshop op de Simplify Life Inspiratiedag op 12 februari in CC De Ploter (Ternat). Een dagticket kost 5€ (gratis voor kinderen onder de 8 jaar).

*** Wegens overweldigend succes is de voorverkoop van de tickets stopgezet. Je kan nog steeds een kaartje aan de kassa kopen: hou er rekening mee dat sommige workshops volzet kunnen zijn, maar geen nood: er is vanalles te beleven op de dag zelf: filmvoorstellingen, inspiratieshow en inspiratiemarkt! ***

Ontdek het volledige programma van de Simplify Life Inspiratiedag hier.

 

Met het project Simplify Life zet Netwerk Bewust Verbruiken de voordelen van een eenvoudig en duurzaam leven in kijker. Laat je inspireren op www.simplifylife.be, een project in samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant.

Ook gepost in: Voeding